Συσκευές & Αξεσουάρ
Birthday present cake
Προετοιμασία 3ωρ.
Σύνολο 4ωρ.
14 portions
Υλικά
Pink food colouring
-
raw beetroots75 g
-
water70 g
Sponge cake
-
unsalted butter softened, plus extra for greasing310 g
-
white sugar280 g
-
orange zest only, no white pith1
-
eggs6
-
plain flour225 g
-
self-raising flour80 g
-
full cream milk2 tbsp
White fondant icing
-
water40 g
-
gelatine powder3 tsp
-
glucose syrup100 g
-
glycerine (see Tips)15 g
-
icing sugar plus extra for dusting620 g
Pink fondant icing
-
water25 g
-
gelatine powder3 tsp
-
glucose syrup100 g
-
glycerine15 g
-
icing sugar plus extra for dusting620 g
Buttercream icing
-
icing sugar250 g
-
unsalted butter cut into pieces (2 cm)125 g
-
boiling water2 tsp
-
vanilla bean paste½ tsp
Assembly
-
jam (flavour of choice)2 tbsp
-
icing sugar for dusting
-
water for brushing
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
220.8 mg
Πρωτεΐνη
7.2 g
Θερμίδες
3785.6 kJ /
901.3 kcal
Λιπαρά
30.2 g
Φυτικές ίνες
1.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
17.7 g
Υδατάνθρακες
158.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Celebration cakes
14 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRed velvet cake
2ωρ. 20 λεπτ.
Chocolate Basque cheesecake
2ωρ.
Three-milk cake
2ωρ.
Frangipane and apricot muffins
35 λεπτ.
Cherry and peach loaf
1ωρ. 55 λεπτ.
Lemon and elderflower ombre cake
5ωρ. 30 λεπτ.
Gingerbread
1ωρ. 30 λεπτ.
Cherry clafoutis
1ωρ. 5 λεπτ.
Pistachio cake
1ωρ. 10 λεπτ.
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27ωρ. 35 λεπτ.
S'mores cupcakes
2ωρ. 40 λεπτ.
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2ωρ. 30 λεπτ.