Alcachofas a la romana

3.3 28 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 unidades

Υλικά

  • 4 alcachofas frescas (con tallo)
  • 2 cucharadas de zumo de limón
  • 10 - 12 ramitas de perejil fresco (solo las hojas, limpias y secas)
  • ½ - 1 diente de ajo
  • 1 pellizco de sal
  • 40 g de aceite de oliva
  • 100 g de vino blanco seco
  • 300 g de agua
  • ½ pastilla de caldo de verduras

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 unidad

Νάτριο 89.8 mg
Πρωτεΐνη 1.9 g
Θερμίδες 571 kJ / 136 kcal
Λιπαρά 10.1 g
Φυτικές ίνες 2.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.4 g
Υδατάνθρακες 6.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων