Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
30 portions
Υλικά
Choux puffs
-
water250 g
-
salt1 pinch
-
salted butter cut into pieces120 g
-
potato starch70 g
-
white rice flour (see Tips)90 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
eggs4
Swiss meringue
-
white sugar100 g
-
egg whites2
-
lemon juice1 tsp
-
vanilla bean split into halves lengthways and seeds scraped½ tsp
-
salt1 pinch
-
natural pink food colouring (optional)1 - 2 drops
-
pure icing sugar for dusting
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
50.2 mg
Πρωτεΐνη
1.4 g
Θερμίδες
310.7 kJ /
74.3 kcal
Λιπαρά
4 g
Φυτικές ίνες
0.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.3 g
Υδατάνθρακες
8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Good food, gluten free
94 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRed velvet cake
2 Std. 20 Min
Chocolate Basque cheesecake
2 Std.
Three-milk cake
2 Std.
Frangipane and apricot muffins
35 Min
Cherry and peach loaf
1 Std. 55 Min
Lemon and elderflower ombre cake
5 Std. 30 Min
Gingerbread
1 Std. 30 Min
Cherry clafoutis
1 Std. 5 Min
Pistachio cake
1 Std. 10 Min
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27 Std. 35 Min
S'mores cupcakes
2 Std. 40 Min
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2 Std. 30 Min