Empadão de bacalhau e batatas a murro

Empadão de bacalhau e batatas a murro

4.4 22 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
6 doses

Υλικά

  • água
    1000 g
  • sal
    2 c. chá de
  • batatinha nova
    800 g
  • broa de milho de véspera partida em pedaços
    300 g
  • coentros
    20 g
  • dentes de alho
    3
  • azeite mais q.b. p/ untar e temperar
    70 g
  • cebola cortada em pedaços
    300 g
  • alho-francês cortado em pedaços
    150 g
  • presunto cortado em cubos
    100 g
  • bacalhau demolhado e desfiado
    500 g
  • pimenta
    1 pitada de

Διατροφή ανά 1 dose

Θερμίδες 651.5 kcal / 2725.7 kJ
Πρωτεΐνη 64 g
Λιπαρά 17.2 g
Υδατάνθρακες 58.6 g
Φυτικές ίνες 6.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.8 g
Νάτριο 7219.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων