Polpette di carciofi e scamorza

Polpette di carciofi e scamorza

2.3 13 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 porzioni

Υλικά

  • di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
    40 g
  • spicchio di aglio (προαιρετικό πεδίο)
    1
  • di menta fresca le foglioline lavate ed asciugate
    1 - 2 rametti
  • limone preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
    ½
  • di acqua + q.b.
    500 g
  • di cuori di carciofo privati delle parti esterne più dure
    200 g
  • di patate pelate e a cubetti (1-2 cm)
    250 g
  • uovo
    2
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe nero macinato fresco
    1 - 2 pizzichi
  • di pangrattato + q.b. per impanare
    20 g
  • di scamorza affumicata a cubetti (1 cm)
    50 g
  • olio per frittura

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 527 kcal / 2205 kJ
Πρωτεΐνη 15 g
Λιπαρά 39 g
Υδατάνθρακες 31 g
Φυτικές ίνες 4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων