Sogliola al vapore con verdurine

Sogliola al vapore con verdurine

4.4 30 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
2 porzioni

Υλικά

Sogliola
  • 15 g di olio extravergine di oliva
  • 2 cucchiaini di aceto balsamico
  • 2 filetti di sogliola senza pelle (circa 150 g l'uno)
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
Verdure
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio a fettine
  • 40 g di cipolla a tocchetti (2x3 cm)
  • 40 g di peperone verde a tocchetti (2x3 cm)
  • 1 pomodoro perino maturo senza pelle, a tocchetti (2x3 cm)
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di zucchero
  • 3 - 4 foglie di basilico fresche lavate e asciugate, spezzate a mano

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 365 kcal / 1525 kJ
Πρωτεΐνη 28.8 g
Λιπαρά 24.8 g
Υδατάνθρακες 6.5 g
Φυτικές ίνες 1.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων