
Συσκευές & Αξεσουάρ
Beetroot, feta and spinach quiche
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Pastry
-
buckwheat groats200 g
-
salt1 pinch
-
unsalted butter chilled and cut into pieces100 g
-
water45 g
-
plain flour for dusting
Filling
-
brown onion cut into halves100 g
-
garlic clove1
-
raw beetroot peeled and cut into quarters250 g
-
eggs5
-
full cream milk400 g
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
fresh spinach leaves torn into pieces50 g
-
feta cheese cut into pieces (1 cm)100 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
315 kcal /
1323 kJ
Πρωτεΐνη
12.5 g
Λιπαρά
18.6 g
Υδατάνθρακες
23 g
Φυτικές ίνες
4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
10.5 g
Νάτριο
285.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Focus on Buckwheat
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCheeseburger focaccia
2ωρ. 15 λεπτ.
Greek Fava dip
50 λεπτ.
Chile con queso cob loaf
40 λεπτ.
Pearl barley bread rolls
1ωρ. 15 λεπτ.
Savoury potato bundt
1ωρ. 55 λεπτ.
Rosemary and sea salt crackers
35 λεπτ.
Traditional Kaiser rolls
26ωρ. 35 λεπτ.
Olive and fennel grissini
25ωρ. 30 λεπτ.
Iced puff pastry
40 λεπτ.
Mealie bread
55 λεπτ.
Sourdough potato bread
5ωρ.
Gwinganna nut and seed bread
3ωρ. 25 λεπτ.