Συσκευές & Αξεσουάρ
Beetroot, feta and spinach quiche
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Pastry
-
buckwheat groats200 g
-
salt1 pinch
-
unsalted butter chilled and cut into pieces100 g
-
water45 g
-
plain flour for dusting
Filling
-
brown onion cut into halves100 g
-
garlic clove1
-
raw beetroot peeled and cut into quarters250 g
-
eggs5
-
full cream milk400 g
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
fresh spinach leaves torn into pieces50 g
-
feta cheese cut into pieces (1 cm)100 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
285.8 mg
Πρωτεΐνη
12.5 g
Θερμίδες
1323 kJ /
315 kcal
Λιπαρά
18.6 g
Φυτικές ίνες
4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
10.5 g
Υδατάνθρακες
23 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Focus on Buckwheat
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWalnut and blue cheese shortbread
1ωρ. 20 λεπτ.
Ciabatta olive sticks
2ωρ. 5 λεπτ.
Cranberry bacon stuffing
10 λεπτ.
Sub rolls
2ωρ.
Gougères
55 λεπτ.
Chile con queso cob loaf
40 λεπτ.
Caramelised leek and feta tart
2ωρ. 25 λεπτ.
Nyonya curry chicken bun
2ωρ. 45 λεπτ.
DIY pizza pockets
1ωρ. 50 λεπτ.
Sour cream pastry
25 λεπτ.
Rosemary meat pies
3ωρ. 30 λεπτ.
Brunch bread
1ωρ. 15 λεπτ.