
Συσκευές & Αξεσουάρ
Beetroot, feta and spinach quiche
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Pastry
-
buckwheat groats200 g
-
salt1 pinch
-
unsalted butter chilled and cut into pieces100 g
-
water45 g
-
plain flour for dusting
Filling
-
brown onion cut into halves100 g
-
garlic clove1
-
raw beetroot peeled and cut into quarters250 g
-
eggs5
-
full cream milk400 g
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
fresh spinach leaves torn into pieces50 g
-
feta cheese cut into pieces (1 cm)100 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
285.8 mg
Πρωτεΐνη
12.5 g
Θερμίδες
1323 kJ /
315 kcal
Λιπαρά
18.6 g
Φυτικές ίνες
4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
10.5 g
Υδατάνθρακες
23 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Focus on Buckwheat
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGwinganna nut and seed bread
3ωρ. 25 λεπτ.
Spinach and feta galette
1ωρ. 50 λεπτ.
Zucchini pistachio loaf
1ωρ. 30 λεπτ.
Seeded sheet crackers (Toddlers and beyond)
1ωρ. 30 λεπτ.
Mini bacon and vegetable frittatas
35 λεπτ.
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45 λεπτ.
Fancy smoked salmon and dill cream muffin
45 λεπτ.
Rye Kaiser rolls
26ωρ. 30 λεπτ.
Fugazza sliced onion pizza
2ωρ.
Olive and fennel grissini
25ωρ. 30 λεπτ.
Prune and orange stuffing
10 λεπτ.
Walnut and blue cheese shortbread
1ωρ. 20 λεπτ.