
Συσκευές & Αξεσουάρ
Spaghetti with Clams, Mushrooms and Artichokes
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 portion
Υλικά
-
fresh parsley leaves only, cleaned and dried (approx. 25 sprigs)½ oz
-
water21 oz
-
salt divided, plus extra to boil pasta2 tsp
-
fresh baby artichokes cut into quarters, outer spikes removed3
-
small littleneck clams (soaked in 21 oz water with 1 tsp salt for 20-30 minutes)24 oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil1 oz
-
fresh mushrooms sliced10 ½ oz
-
spaghetti10 ½ - 16 oz
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
14 g
Θερμίδες
1506 kJ /
360 kcal
Λιπαρά
6 g
Φυτικές ίνες
4 g
Υδατάνθρακες
61 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Italian Pasta
10 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVeggie Loaded Pasta Sauce
30 Min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45 Min
Vegetarian Japchae
45 Min
Tuna and Caper Sauce Fusilli
30 Min
Creamy Buffalo Chicken Pasta
1 Std. 20 Min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 Min
Spaghetti Carbonara
40 Min
Mushroom Risotto (TM6)
40 Min
Crispy Rice Waffle with Soft Boiled Eggs
30 Min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1 Std.
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 Min
Spanish Rice
35 Min