
Συσκευές & Αξεσουάρ
特製南瓜粉蒸肉
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
6 人份
Υλικά
-
米50 克
-
長糯米25 克
-
水1075 克
-
梅花肉 切片(厚度約0.5公分),先以熱水川燙去血水500 克
-
醬油2 大匙
-
蠔油1 大匙
-
糖1 大匙
-
鹽½ 茶匙
-
辣椒粉½ 茶匙
-
五香粉 (詳見要訣)½ 茶匙
-
南瓜 去籽、切塊(約2公分)300 克
-
蔥 切蔥花,裝飾用
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
350 kcal /
1467 kJ
Πρωτεΐνη
14.1 g
Λιπαρά
23.5 g
Υδατάνθρακες
20.2 g
Φυτικές ίνες
0.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

閤家團圓年菜
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν