
Συσκευές & Αξεσουάρ
高麗菜封肉
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
8 人份
Υλικά
-
水 (含料理和蒸煮用水)700 克
-
藜麥 (白、紅皆可)100 克
-
乾香菇 浸泡至軟10 克
-
新鮮荸薺 去皮80 克
-
紅蘿蔔 切塊120 克
-
豬絞肉300 克
-
醬油 可多播一些調味用25 克
-
蠔油25 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
高麗菜 取大片葉,以滾水川燙至軟18 片
-
香油 少許,調味用
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
205 kcal /
860 kJ
Πρωτεΐνη
8.5 g
Λιπαρά
12 g
Υδατάνθρακες
15.8 g
Φυτικές ίνες
1.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

閤家團圓年菜
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν