
Συσκευές & Αξεσουάρ
紅燒豬蹄
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
6 人份
Υλικά
-
油1 大匙
-
薑 ,切片30 克
-
蔥 ,切段(約5公分)50 克
-
蒜頭30 克
-
新鮮紅辣椒 ,切段(約5公分)15 克
-
八角4 - 5 粒
-
豬腳 , 切段(約3公分),先以滾水川燙去血水1000 克
-
醬油170 克
-
冰糖30 克
-
米酒50 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
五香粉¼ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
高湯800 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
484 kcal /
2026 kJ
Πρωτεΐνη
44.2 g
Λιπαρά
25 g
Υδατάνθρακες
18.5 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

美善品美味秘密
157 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν

閤家團圓年菜
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν