紅燒豬蹄

紅燒豬蹄

4.2 39 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
6 人份

Υλικά

  • 1 大匙
  • ,切片
    30 克
  • ,切段(約5公分)
    50 克
  • 蒜頭
    30 克
  • 新鮮紅辣椒 ,切段(約5公分)
    15 克
  • 八角
    4 - 5 粒
  • 豬腳 , 切段(約3公分),先以滾水川燙去血水
    1000 克
  • 醬油
    170 克
  • 冰糖
    30 克
  • 米酒
    50 克
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 五香粉
    ¼ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 高湯
    800 克
    800 克 水

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 484 kcal / 2026 kJ
Πρωτεΐνη 44.2 g
Λιπαρά 25 g
Υδατάνθρακες 18.5 g
Φυτικές ίνες 0.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων