Gluten free scones

Gluten free scones

2.9 24 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
8 portions

Υλικά

  • blanched almonds
    80 g
  • rice flour (see Tips)
    140 g
  • potato starch
    80 g
  • arrowroot flour plus extra for dusting
    40 g
  • gluten free baking powder (see Tips)
    2 tsp
  • salt
    1 pinch
  • unsalted butter cut into pieces, plus extra to serve
    80 g
  • egg yolk
    1
  • full cream milk plus extra for glazing
    100 g
  • jam to serve
  • double cream to serve

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 169.6 mg
Πρωτεΐνη 4.1 g
Θερμίδες 1214.1 kJ / 289 kcal
Λιπαρά 17.3 g
Φυτικές ίνες 1.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.7 g
Υδατάνθρακες 28.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων