
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten free hot cross buns
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 25 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Buns
-
brown rice150 g
-
orange zest only, no white pith1
-
millet flour (see Tips)100 g
-
dried instant yeast1 tbsp
-
arrowroot flour190 g
-
salt1 tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground nutmeg1 tsp
-
ground cloves½ tsp
-
raw sugar50 g
-
psyllium husk (see Tips)1 tbsp
-
eggs2
-
full cream milk200 g
-
water200 g
-
vegetable oil50 g
-
mixed peel20 g
-
sultanas100 g
-
currants100 g
-
gluten free flour mix (see Tips)50 g
Glaze
-
orange juice (approx. 1 orange)50 g
-
caster sugar50 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
304.3 kcal /
1278 kJ
Πρωτεΐνη
5.1 g
Λιπαρά
6.6 g
Υδατάνθρακες
47.2 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.3 g
Νάτριο
221.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνANZAC biscuits
40 min
ANZAC slice
1 h 40 min
Banana bread
1 h 40 min
Chocolate carrot muffins (Toddlers and beyond)
50 min
Banana and oat mini muffins
40 min
Café-style banana bread
1 h 45 min
ABC muffins
40 min
Healthy banana bread
1 h 15 min
Better banana cake
45 min
Quinoa ANZAC biscuits
1 h
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1 h 45 min
Mixed berry clafoutis
40 min