
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten free fruit and nut loaf
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
12 slices
Υλικά
-
polenta plus extra for dusting40 g
-
pecans150 g
-
millet flour120 g
-
gluten free flour mix (see Tips)70 g
-
buckwheat flour plus extra for dusting (see Tips)60 g
-
gluten free baking powder (see Tips)1 ½ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
caraway seeds1 tsp
-
salt½ tsp
-
dried cranberries30 g
-
pitted dates cut into halves120 g
-
dried figs cut into halves100 g
-
dried apricots cut into quarters50 g
-
buttermilk330 g
-
honey1 tbsp
-
butter to serve (optional)
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 slice
Νάτριο
208.8 mg
Πρωτεΐνη
5.3 g
Θερμίδες
1130.2 kJ /
269.1 kcal
Λιπαρά
10.7 g
Φυτικές ίνες
4.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.3 g
Υδατάνθρακες
36 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Good food, gluten free
94 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDurban naan
1ωρ. 45 λεπτ.
Tear and share cheese and sunflower garlic bread
2ωρ.
Chia coconut bread
2ωρ. 40 λεπτ.
Almond tortillas
1ωρ. 30 λεπτ.
Seed and nut bread
1ωρ. 30 λεπτ.
Steamed tomato pesto pull apart bread
2ωρ. 5 λεπτ.
Corn tortillas
1ωρ. 50 λεπτ.
Gluten free focaccia bread
1ωρ.
Teriyaki deli chicken
40 λεπτ.
Sub rolls
2ωρ.
Chocolate and nut babka
3ωρ.
Tandoori chicken pizza
1ωρ. 30 λεπτ.