
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten free fruit and nut loaf
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
12 slices
Υλικά
-
polenta plus extra for dusting40 g
-
pecans150 g
-
millet flour120 g
-
gluten free flour mix (see Tips)70 g
-
buckwheat flour plus extra for dusting (see Tips)60 g
-
gluten free baking powder (see Tips)1 ½ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
caraway seeds1 tsp
-
salt½ tsp
-
dried cranberries30 g
-
pitted dates cut into halves120 g
-
dried figs cut into halves100 g
-
dried apricots cut into quarters50 g
-
buttermilk330 g
-
honey1 tbsp
-
butter to serve (optional)
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
269.1 kcal /
1130.2 kJ
Πρωτεΐνη
5.3 g
Λιπαρά
10.7 g
Υδατάνθρακες
36 g
Φυτικές ίνες
4.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.3 g
Νάτριο
208.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Good food, gluten free
94 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRoti (for two)
25 λεπτ.
Naan bread
2ωρ. 40 λεπτ.
Garlic and coriander naan
1ωρ. 30 λεπτ.
Flour tortillas
1ωρ. 10 λεπτ.
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3ωρ.
Cheese and tomato bread
3ωρ. 5 λεπτ.
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2ωρ. 25 λεπτ.
Ham and cheese quinoa muffins
1ωρ. 30 λεπτ.
Roti
2ωρ.
Protein-packed paleo loaf
1ωρ. 10 λεπτ.
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1ωρ. 40 λεπτ.
Seeded wholemeal bread (Diabetes)
3ωρ. 20 λεπτ.