Gluten free fruit and nut loaf

Gluten free fruit and nut loaf

4.7 19 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
12 slices

Υλικά

  • polenta plus extra for dusting
    40 g
  • pecans
    150 g
  • millet flour
    120 g
  • gluten free flour mix (see Tips)
    70 g
  • buckwheat flour plus extra for dusting (see Tips)
    60 g
  • gluten free baking powder (see Tips)
    1 ½ tsp
  • bicarbonate of soda
    ½ tsp
  • caraway seeds
    1 tsp
  • salt
    ½ tsp
  • dried cranberries
    30 g
  • pitted dates cut into halves
    120 g
  • dried figs cut into halves
    100 g
  • dried apricots cut into quarters
    50 g
  • buttermilk
    330 g
  • honey
    1 tbsp
  • butter to serve (optional)

Διατροφή ανά 1 slice

Θερμίδες 269.1 kcal / 1130.2 kJ
Πρωτεΐνη 5.3 g
Λιπαρά 10.7 g
Υδατάνθρακες 36 g
Φυτικές ίνες 4.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.3 g
Νάτριο 208.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων