Gluten free lemon tart

Gluten free lemon tart

4.2 40 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 25 λεπτ.
6 portions

Υλικά

Crust
  • blanched almonds
    30 g
  • coconut oil
    100 g
  • pure maple syrup
    90 g
  • eggs
    2
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • coconut flour
    90 g
  • salt
    ¼ tsp
  • gluten free baking powder (see Tips)
    ½ tsp
Filling
  • unsalted butter
    110 g
  • eggs
    4
  • caster sugar
    150 g
  • lemon juice (approx. 3 lemons)
    100 g
  • orange juice (approx. 1 large orange)
    50 g
  • whipped cream to serve (optional)

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 578.2 kcal / 2428.7 kJ
Πρωτεΐνη 10.7 g
Λιπαρά 39.7 g
Υδατάνθρακες 46.5 g
Φυτικές ίνες 7.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 26.9 g
Νάτριο 294.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων