
Συσκευές & Αξεσουάρ
紅燒牛腩
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
6 人份
Υλικά
-
蒜頭2 粒
-
油20 克
-
洋蔥 切塊100 克
-
豆瓣醬2 大匙
-
牛腩 切塊(約3公分),以滾水川燙去除血水600 克
-
蠔油2 大匙
-
新鮮鳳梨 切厚片200 克
-
紅蘿蔔 切塊150 克
-
新鮮紅辣椒 (προαιρετικό πεδίο) 切斜片10 克
-
水200 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
356 kcal /
1493 kJ
Πρωτεΐνη
15.8 g
Λιπαρά
30 g
Υδατάνθρακες
5 g
Φυτικές ίνες
1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

台灣四季好味道
70 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν