
Συσκευές & Αξεσουάρ
筊白筍炒雪菜
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
1 完整食譜
Υλικά
-
雪菜 洗淨、瀝乾水份,切段300 克
-
鹽2 ¼ 茶匙
-
新鮮紅辣椒 切段10 克
-
油10 克
-
毛豆50 克
-
筊白筍 切小丁100 克
-
糖¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
味醂2 茶匙
-
日式醬油1 大匙
Διατροφή ανά 1 完整食譜
Θερμίδες
189 kcal /
795 kJ
Πρωτεΐνη
9.1 g
Λιπαρά
11.8 g
Υδατάνθρακες
14.4 g
Φυτικές ίνες
5.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

台灣四季好味道
70 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν