
Συσκευές & Αξεσουάρ
蕃茄牛肉煲
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
8 人份
Υλικά
-
蒜頭10 克
-
油10 克
-
薑 切片10 克
-
辣豆瓣醬30 克
-
牛腩 川燙去血水,切塊600 克
-
洋蔥 切塊200 克
-
醬油50 克
-
牛蕃茄 切塊700 克
-
紅酒 (不甜)100 克
-
麥芽啤酒 (約1瓶)330 克
-
蔥 切蔥花10 克
-
新鮮香菜 少許
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
184 kcal /
773 kJ
Πρωτεΐνη
17.055 g
Λιπαρά
4.653 g
Υδατάνθρακες
12 g
Φυτικές ίνες
1.718 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

台灣四季好味道
70 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν