
Συσκευές & Αξεσουάρ
Poached salmon and beetroot blinis
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
25 portions
Υλικά
Beetroot and salmon topping
-
water1000 g
-
fresh skinless, boneless salmon fillets350 g
-
raw beetroot peeled and cut into small cubes (5 mm)100 g
-
lemon juice and zest only, no white pith1
-
watercress100 g
-
Greek yoghurt1 tbsp
-
cream cheese1 tbsp
-
fresh dill leaves only, plus extra for garnishing3 sprigs
-
salt¼ tsp
-
fresh ground black pepper¼ tsp
Blinis
-
unsalted butter2 tsp
-
buckwheat flour150 g
-
wholemeal self-raising flour50 g
-
baking powder1 tsp
-
full cream milk225 g
-
egg1
-
sea salt plus extra to season½ tsp
-
olive oil spray for frying
-
fresh dill leaves only, plus extra for garnishingsprig
-
fresh ground black pepper to season
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
136.1 mg
Πρωτεΐνη
5.3 g
Θερμίδες
358.6 kJ /
85.4 kcal
Λιπαρά
4.3 g
Φυτικές ίνες
1.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.4 g
Υδατάνθρακες
5.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Low(er) GI
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPlacki
40 Min
Sundried tomato hommus with crackers
1 Std. 15 Min
Savoury herb baked ricotta
2 Std. 40 Min
Cheeseburger sliders
Keine Bewertungen
Date and nut balls
20 Min
Protein Bars
50 Min
Beer batter fish
40 Min
Smoked salmon terrine
24 Std. 25 Min
Roasted fennel dip
35 Min
Muffin pan chorizo frittatas
30 Min
Turkey sloppy joes
40 Min
Spicy tuna dip
5 Min