
Συσκευές & Αξεσουάρ
Salmon and corn cakes (10-12 months)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
25 pieces
Υλικά
-
wholemeal sourdough bread toasted and torn into pieces160 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (see Tips)60 g
-
sweet potato peeled and cut into pieces300 g
-
red onion cut into quarters120 g
-
sweet corn cob kernels removed1
-
butter30 g
-
canned salmon (red salmon), well drained (see Tips)415 g
-
olive oil spray
-
lemon cut into wedges, to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
80.2 kcal /
337 kJ
Πρωτεΐνη
6.3 g
Λιπαρά
3.3 g
Υδατάνθρακες
5.6 g
Φυτικές ίνες
1.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Wholefood child
88 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTuna sushi rolls
1 Std. 25 Min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 Min
Buckwheat and date bliss balls
24 Std. 20 Min
Nut butter & berry chia jam overnight oats
24 Std. 10 Min
Rosemary and sea salt crackers
35 Min
Footy finals hot dogs
1 Std. 40 Min
Pretzels
1 Std. 35 Min
Only the best chocolate chip cookies ever
25 Min
Korean bao beef sliders
2 Std. 10 Min
Sandwich sushi
1 Std. 45 Min
Hazelnut crunch bliss balls
40 Min
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5 Min