
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gnocchi mit Gorgonzola-Champignon-Sauce
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Petersilie ohne Stiele½ Bund
-
Zwiebel halbiert1
-
Butter20 g
-
braune Champignons geviertelt250 g
-
Milch460 g
-
Sahne100 g
-
Gorgonzola in Stücken150 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Gnocchi aus dem Kühlregal1000 g
-
Speisestärke30 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
22 g
Θερμίδες
3199 kJ /
764 kcal
Λιπαρά
29 g
Υδατάνθρακες
104 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

THERMOMIX® Magazin 2/2016
24 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGnocchi Tricolore
30 λεπτ.
Saure Kartoffelrädle
1ωρ. 5 λεπτ.
Kartoffel-Sellerie-Auflauf mit Schinken
1ωρ. 10 λεπτ.
Bauernpfannkuchen
30 λεπτ.
Tofu-Reis
50 λεπτ.
Flammkuchen mit Chorizo und Jalapeños
1ωρ. 40 λεπτ.
Gefüllte Kartoffelrösti
1ωρ.
Mini-Pizzen mit Birnen und Schinken
1ωρ. 50 λεπτ.
Spargelflammkuchen mit Zitronenöl
1ωρ. 20 λεπτ.
Reisauflauf mit Äpfeln
1ωρ. 45 λεπτ.
Spaghetti mit Sardellen und Knoblauchbrösel
40 λεπτ.
Cheeseburger-One-Pot-Pasta
30 λεπτ.