Spanish Tortilla - Tortilla Española

Spanish Tortilla - Tortilla Española

4.1 52 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • olive oil plus extra to fry
    3 ½ oz
  • water
    3 ½ oz
  • yellow onions cut in half moons, sliced thinly (approx. 1/16 in.) (see Tip)
    7 oz
  • waxy potatoes e.g. Yukon Gold, cut in half moons peeled and sliced (approx. ¼ in.) (see Tip)
    17 ½ oz
  • fine sea salt
    1 tsp
  • large eggs
    6
  • ground black pepper
    ¼ tsp

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 320.6 kcal / 1341.5 kJ
Πρωτεΐνη 10.6 g
Λιπαρά 23 g
Υδατάνθρακες 18.1 g
Φυτικές ίνες 2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.4 g
Νάτριο 491.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων