
Συσκευές & Αξεσουάρ
Spinach and lemon cream cake (gluten free)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 45 λεπτ.
12 slices
Υλικά
Spinach cake
-
frozen chopped spinach500 g
-
butter for greasing
-
grapeseed oil130 g
-
eggs4
-
caster sugar180 g
-
natural vanilla extract½ tsp
-
gluten free flour mix (see Tips)240 g
-
arrowroot flour50 g
-
gluten free baking powder (see Tips)2 ½ tsp
Lemon cream
-
gelatine powder1 tbsp
-
lemon juice3 tbsp
-
lemon zest cut into 5 strips (1 x 4 cm), no white pith
-
pouring (whipping) cream400 g
-
pure icing sugar80 g
-
pomegranate arils only, for decorating1
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
434.8 kcal /
1819.2 kJ
Πρωτεΐνη
7.2 g
Λιπαρά
26.1 g
Υδατάνθρακες
46.9 g
Φυτικές ίνες
3.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
9.4 g
Νάτριο
151.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Good food, gluten free
94 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνQuince crumble
1ωρ. 25 λεπτ.
Polenta, mandarin and almond cake
2ωρ. 35 λεπτ.
Pepita almond Florentines
1ωρ.
Baked pumpkin doughnuts
1ωρ. 20 λεπτ.
White chocolate and cardamom buckwheat cookies
55 λεπτ.
Pistachio cake
1ωρ. 10 λεπτ.
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27ωρ. 35 λεπτ.
S'mores cupcakes
2ωρ. 40 λεπτ.
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2ωρ. 30 λεπτ.
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1ωρ. 10 λεπτ.
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30ωρ. 25 λεπτ.
Cheesecake with meringue topping
3ωρ. 30 λεπτ.