Spinach and lemon cream cake (gluten free)

Spinach and lemon cream cake (gluten free)

4.2 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 45 λεπτ.
12 slices

Υλικά

Spinach cake
  • frozen chopped spinach
    500 g
  • butter for greasing
  • grapeseed oil
    130 g
  • eggs
    4
  • caster sugar
    180 g
  • natural vanilla extract
    ½ tsp
  • gluten free flour mix (see Tips)
    240 g
  • arrowroot flour
    50 g
  • gluten free baking powder (see Tips)
    2 ½ tsp
Lemon cream
  • gelatine powder
    1 tbsp
  • lemon juice
    3 tbsp
  • lemon zest cut into 5 strips (1 x 4 cm), no white pith
  • pouring (whipping) cream
    400 g
  • pure icing sugar
    80 g
  • pomegranate arils only, for decorating
    1

Διατροφή ανά 1 slice

Θερμίδες 434.8 kcal / 1819.2 kJ
Πρωτεΐνη 7.2 g
Λιπαρά 26.1 g
Υδατάνθρακες 46.9 g
Φυτικές ίνες 3.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 9.4 g
Νάτριο 151.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων