
Συσκευές & Αξεσουάρ
Spinach and lemon cream cake (gluten free)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 45 λεπτ.
12 slices
Υλικά
Spinach cake
-
frozen chopped spinach500 g
-
butter for greasing
-
grapeseed oil130 g
-
eggs4
-
caster sugar180 g
-
natural vanilla extract½ tsp
-
gluten free flour mix (see Tips)240 g
-
arrowroot flour50 g
-
gluten free baking powder (see Tips)2 ½ tsp
Lemon cream
-
gelatine powder1 tbsp
-
lemon juice3 tbsp
-
lemon zest cut into 5 strips (1 x 4 cm), no white pith
-
pouring (whipping) cream400 g
-
pure icing sugar80 g
-
pomegranate arils only, for decorating1
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
434.8 kcal /
1819.2 kJ
Πρωτεΐνη
7.2 g
Λιπαρά
26.1 g
Υδατάνθρακες
46.9 g
Φυτικές ίνες
3.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
9.4 g
Νάτριο
151.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Good food, gluten free
94 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνANZAC biscuits
40 λεπτ.
ANZAC slice
1ωρ. 40 λεπτ.
Banana bread
1ωρ. 40 λεπτ.
Chocolate carrot muffins (Toddlers and beyond)
50 λεπτ.
Banana and oat mini muffins
40 λεπτ.
Café-style banana bread
1ωρ. 45 λεπτ.
ABC muffins
40 λεπτ.
Healthy banana bread
1ωρ. 15 λεπτ.
Better banana cake
45 λεπτ.
Quinoa ANZAC biscuits
1ωρ.
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1ωρ. 45 λεπτ.
Mixed berry clafoutis
40 λεπτ.