Giardiniera sott'aceto

Giardiniera sott'aceto

2.9 21 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 721ωρ. 25 λεπτ.
2 vasetti

Υλικά

  • 1500 g di acqua
  • 1 cucchiaio di sale
  • 150 g di cipolline borettane
  • 150 g di carote pelate e a rondelle (7-8 mm circa)
  • 150 g di fagiolini verdi freschi puliti
  • 150 g cimette di cavolfiore
  • 750 g di aceto di vino bianco (acidità min. 6%)
  • 8 grani di pepe nero

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 2 vasetti

Θερμίδες 334.5 kcal / 1399.6 kJ
Πρωτεΐνη 9.9 g
Λιπαρά 1.4 g
Υδατάνθρακες 44.9 g
Φυτικές ίνες 15.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.3 g
Νάτριο 7241 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων