Carciofini sott'olio

Carciofini sott'olio

4.8 23 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 721ωρ. 30 λεπτ.
3 vasetti

Υλικά

  • 750 g di aceto di vino bianco (acidità min. 6%)
  • 250 g di vino bianco
  • 15 g di sale
  • 10 - 12 cuori di carciofo (50 g cad. circa, vedere consiglio 1)
  • 1 cucchiaino di aglio disidratato in scaglie
  • 2 foglie di alloro secche sbriciolate
  • 3 pizzichi di prezzemolo secco
  • 1 pizzico di rosmarino secco in polvere
  • 10 grani di pepe nero
  • 80 g di olio extravergine di oliva

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 vasetto

Θερμίδες 795.7 kcal / 3329 kJ
Πρωτεΐνη 5.5 g
Λιπαρά 83.6 g
Υδατάνθρακες 5.7 g
Φυτικές ίνες 83.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων