
Συσκευές & Αξεσουάρ
Celebration saffron and sage bread with ginger butter
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
12 portions
Υλικά
Saffron and sage bread
-
mixed dried fruit (e.g. apricots, cranberries, sultanas)200 g
-
nuts (e.g. walnuts, pecans, pistachios)100 g
-
water150 g
-
saffron1 pinch
-
dried bay leaf1
-
allspice berries4
-
baker's flour500 g
-
dried instant yeast10 g
-
honey50 g
-
eggs3
-
unsalted butter softened40 g
-
full cream milk150 g
-
salt1 pinch
-
fresh sage leaves finely chopped15
-
ground cinnamon1 tsp
Ginger butter
-
glacé ginger120 g
-
ground ginger1 tsp
-
unsalted butter cut into cubes (2 cm)150 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portions
Νάτριο
48.3 mg
Πρωτεΐνη
9.6 g
Θερμίδες
1878.8 kJ /
447.3 kcal
Λιπαρά
20.4 g
Φυτικές ίνες
4.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
9.9 g
Υδατάνθρακες
55.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Entertaining with Dani Valent
95 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBaklava cheesecake
25 Std. 45 Min
Rum baba
3 Std.
Chocolate mud muffins (gut health)
40 Min
Coconut and pistachio delight
1 Std. 10 Min
Carrot poppy seed muffins
1 Std. 15 Min
Chocolate chip and pistachio cream cookies
1 Std.
Fig and apricot tea bread
1 Std. 30 Min
Gluten free almond sweet shortcrust pastry
35 Min
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27 Std. 35 Min
S'mores cupcakes
2 Std. 40 Min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1 Std. 10 Min
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30 Std. 25 Min