Classic Swiss Fondue

Classic Swiss Fondue

4.1 24 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • garlic cloves
    2
  • Emmental cheese remove rinds, cut into pieces (approx. ¾ in.)
    7 oz
  • Gruyère cheese remove rinds, cut into pieces (approx. ¾ in.), divided
    21 oz
  • dry white wine divided
    15 oz
  • corn starch (approx. 2 heaping tbsp)
    1 oz
  • Kirsch (see Tip)
    1 oz
  • ground black pepper
    2 pinches
  • ground nutmeg
    ½ tsp
  • sweet paprika
    ½ tsp

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 625 kcal / 2615 kJ
Πρωτεΐνη 39 g
Λιπαρά 41 g
Υδατάνθρακες 10 g
Φυτικές ίνες 0 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων