Peperoncini farciti sott'olio

Peperoncini farciti sott'olio

5.0 21 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 721ωρ. 20 λεπτ.
3 vasetti

Υλικά

  • 30 peperoncini rossi piccanti, freschi rotondi
  • 500 g di aceto di vino bianco
  • 500 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 cucchiaio di capperi sotto sale sciacquati
  • 3 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate
  • 100 g di tonno in scatola in olio di oliva sgocciolato
  • 10 filetti di acciuga sott'olio sgocciolati
  • 500 g di olio extravergine di oliva

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 3 vasetti

Θερμίδες 5339.4 kcal / 22340 kJ
Πρωτεΐνη 67 g
Λιπαρά 512.7 g
Υδατάνθρακες 120.2 g
Φυτικές ίνες 21 g
Κορεσμένα λιπαρά 79.4 g
Νάτριο 4583 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων