
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kartoffel-Spinat-Salat
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
4 Portionen
Υλικά
-
Wasser500 g
-
Kartoffeln in mundgerechten Stücken1000 g
-
Babyspinat, frisch200 g
-
Zwiebel klein, halbiert1
-
Knoblauchzehe1
-
Sonnenblumenöl50 g
-
Schinken, roh in Würfeln150 g
-
Apfelsaft100 g
-
Salz1 ¼ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Schnittlauch in Röllchen1 Bund
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
17 g
Θερμίδες
1850 kJ /
443 kcal
Λιπαρά
21 g
Φυτικές ίνες
4.6 g
Υδατάνθρακες
43 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

THERMOMIX® Magazin 3/2016
28 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVitello Tonnato
24h
Coleslaw
10min
Auberginenpüree
30min
Bulgursalat mit Roter Bete und Kichererbsen
1h
Coleslaw - Amerikanischer Krautsalat
4h 20min
Würziger Dinkelnudelsalat
40min
Knusprige Spinattaschen mit Roquefort
25min
Coleslaw
40min
Orientalischer Kartoffelsalat
2h
Tomatensalat mit Aprikosen und Serrano
25min
Fenchelsalat mit bunten Tomaten
10min
Erbsen-Nudel-Salat
2h 15min