Calamarata cozze e vongole su vellutata di piselli

Calamarata cozze e vongole su vellutata di piselli

4.2 23 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ. 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Mise en place
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate
    2 rametti
  • di cozze fresche pulite (vedere consigli)
    1000 g
  • di vongole spurgate in acqua fredda (vedere consigli)
    500 g
  • di acqua
    650 g
  • di pasta secca corta tipo calamarata
    240 g
  • di scalogno a metà
    40 g
  • di radice fresca di zenzero pelata
    10 g
  • di piselli freschi sgranati (peso lordo 800 g)
    200 g
  • di liquido di cottura dei molluschi (filtrato)
    100 g
  • di sale
    1 cucchiaino raso
Terminare la preparazione
  • di olio extravergine di oliva
    2 cucchiai
  • di pepe bianco macinato
    1 pizzico

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 450 kcal / 1883 kJ
Πρωτεΐνη 22.1 g
Λιπαρά 19.1 g
Υδατάνθρακες 50.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων