Torta di riso cacio e pepe

Torta di riso cacio e pepe

4.6 21 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
    80 g
  • di scalogno
    30 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    30 g
  • di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
    350 g
  • di vino bianco secco
    60 g
  • di acqua
    800 g
  • di dado per brodo vegetale
    1 cucchiaino colmo
  • di sale
    ½ - 1 cucchiaino
  • pepe nero macinato a piacere
  • uovo
    1
  • pangrattato q.b.
  • di mozzarella sgocciolata, a fette
    120 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 539.8 kcal / 2258.8 kJ
Πρωτεΐνη 18.7 g
Λιπαρά 21.9 g
Υδατάνθρακες 71.5 g
Φυτικές ίνες 1 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.4 g
Νάτριο 709.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων