Chilacayotes rellenos con pipián

Chilacayotes rellenos con pipián

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
8 piezas

Υλικά

Relleno
  • de agua
    600 g
  • chilacayotes
    8
  • de aceite
    20 g
  • de cebolla
    60 g
  • de chile poblano desvenado, sin semillas y en trozos.
    90 g
  • de sal gruesa
    2 cditas
  • de epazote
    7 hojas
  • diente de ajo
    ½
  • de champiñones
    150 g
  • de elote sólo los granos
    150 g
  • de requesón
    100 g
Pipián
  • de queso cotija en trozo
    120 g
  • de chile guajillo sin semillas
    10 g
  • de cebolla
    20 g
  • diente de ajo
    1
  • tortilla de maíz
    1
  • de ajonjolí blanco tostado
    5 g
  • de jitomate en cuartos
    160 g
  • de pasta de pipián
    150 g
  • de caldo de verduras
    100 g

Διατροφή ανά 1 pieza

Θερμίδες 340 kcal / 1428 kJ
Πρωτεΐνη 11 g
Λιπαρά 20 g
Υδατάνθρακες 35 g
Φυτικές ίνες 2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων