Συσκευές & Αξεσουάρ
Wholegrain scones
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
16 portions
Υλικά
-
brown rice flour plus extra for dusting200 g
-
cornflour70 g
-
quinoa flour30 g
-
millet flour30 g
-
gluten free baking powder3 ½ tsp
-
xanthan gum2 tsp
-
coconut sugar1 tsp
-
butter chilled and cut into pieces50 g
-
milk plus extra for brushing320 g
-
whipped cream to serve
-
jam to serve (see Tips)
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
80.7 mg
Πρωτεΐνη
2.3 g
Θερμίδες
559.8 kJ /
133.3 kcal
Λιπαρά
4.8 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.9 g
Υδατάνθρακες
20.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Sweet Nourish
80 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRed velvet cake
2h 20min
Chocolate Basque cheesecake
2h
Three-milk cake
2h
Frangipane and apricot muffins
35min
Cherry and peach loaf
1h 55min
Lemon and elderflower ombre cake
5h 30min
Gingerbread
1h 30min
Cherry clafoutis
1h 5min
Pistachio cake
1h 10min
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27h 35min
S'mores cupcakes
2h 40min
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2h 30min