
Συσκευές & Αξεσουάρ
Spinatrolle mit Ei und Käse
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
10 Scheiben
Υλικά
Spinatteig
-
Eier getrennt4
-
Brötchen eingeweicht, ausgedrückt2
-
Blattspinat, TK aufgetaut, ausgedrückt300 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Muskat3 Prisen
Rührei-Käse-Belag und Fertigstellung
-
Gouda mittelalt, davon 200 g in Stücken und 80 g in Streifen280 g
-
Eier4
-
Milch50 g
-
Kräutersalz1 TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Butter20 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Πρωτεΐνη
14 g
Θερμίδες
1011 kJ /
242 kcal
Λιπαρά
16 g
Φυτικές ίνες
1.6 g
Υδατάνθρακες
9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Vegetarisch geniessen
41 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAnanas-Lauch-Schichtsalat
8ωρ. 30 λεπτ.
Tomate-Mozzarella für Angeber (Fine Dining)
6ωρ. 40 λεπτ.
Pintxo Donosti
5 λεπτ.
Speck-Kartoffel-Salat
3ωρ.
Knusprige Spinattaschen mit Roquefort
25 λεπτ.
Lachsschnitte mit Avocadocreme
20 λεπτ.
Nudelsalat
50 λεπτ.
Coleslaw
40 λεπτ.
Bohnen-Tomaten-Salat
30 λεπτ.
Eier-Curry-Salat
1ωρ. 30 λεπτ.
Schwäbischer Kartoffelsalat
3ωρ.
Feldsalat mit gebratenen Kräuterseitlingen und Kürbiskerndressing
20 λεπτ.