
Συσκευές & Αξεσουάρ
Linsen auf Blattsalat mit Linsencreme
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 Portionen
Υλικά
-
Knoblauchzehe1
-
Schalotte1
-
Sherryessig45 g
-
Haselnussöl50 g
-
Salz2 ¼ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Wasser1500 g
-
Pardina-Linsen (Garzeit 30 Min.)200 g
-
Lorbeerblätter2
-
Balsamico, dunkel1 EL
-
Olivenöl2 EL
-
gemischter Blattsalat (z.B. Frisée, Chicorée, Feldsalat, Romana), in mundgerechten Stücken250 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
12 g
Θερμίδες
1411 kJ /
335 kcal
Λιπαρά
19 g
Φυτικές ίνες
8.9 g
Υδατάνθρακες
28 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Vegetarisch geniessen
41 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAnanas-Lauch-Schichtsalat
8 h 30 min
Tomate-Mozzarella für Angeber (Fine Dining)
6 h 40 min
Pintxo Donosti
5 min
Speck-Kartoffel-Salat
3 h
Knusprige Spinattaschen mit Roquefort
25 min
Lachsschnitte mit Avocadocreme
20 min
Nudelsalat
50 min
Coleslaw
40 min
Bohnen-Tomaten-Salat
30 min
Eier-Curry-Salat
1 h 30 min
Schwäbischer Kartoffelsalat
3 h
Feldsalat mit gebratenen Kräuterseitlingen und Kürbiskerndressing
20 min