
Συσκευές & Αξεσουάρ
Linsen auf Blattsalat mit Linsencreme
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 Portionen
Υλικά
-
Knoblauchzehe1
-
Schalotte1
-
Sherryessig45 g
-
Haselnussöl50 g
-
Salz2 ¼ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Wasser1500 g
-
Pardina-Linsen (Garzeit 30 Min.)200 g
-
Lorbeerblätter2
-
Balsamico, dunkel1 EL
-
Olivenöl2 EL
-
gemischter Blattsalat (z.B. Frisée, Chicorée, Feldsalat, Romana), in mundgerechten Stücken250 g
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
335 kcal /
1411 kJ
Πρωτεΐνη
12 g
Λιπαρά
19 g
Υδατάνθρακες
28 g
Φυτικές ίνες
8.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Vegetarisch geniessen
41 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKartoffel-Blumenkohl-Salat mit Schinken
1ωρ.
Orient-Kartoffelsalat
1ωρ. 20 λεπτ.
Sesam-Baguette
1ωρ. 30 λεπτ.
Bohnen-Tomaten-Salat
30 λεπτ.
Lauwarmer Linsensalat mit Johannisbeeren
1ωρ.
Sellerie-Möhren-Salat mit Lachs
35 λεπτ.
Wraps mit Erbsen-Feta-Dip und Kirschtomaten
10 λεπτ.
Linsensalat mit Camembert, Roter Bete und Weintrauben
1ωρ. 10 λεπτ.
Ziegenkäse-Soufflé, Joghurtsauce und Porree
45 λεπτ.
Gemüse-Lachs-Salat mit Feta und Quinoa
50 λεπτ.
Kichererbsen-Nocken
50 λεπτ.
Champignons in Öl-Wein-Rosmarin-Marinade
2ωρ.