
Συσκευές & Αξεσουάρ
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
6 Portionen
Υλικά
-
Butter weich, in Stücken200 g
-
Thymian ohne Stiele½ Bund
-
Zwiebel halbiert1
-
Geflügelleber ohne Sehnen, in Stücken200 g
-
roter Portwein40 g
-
Orangensaft40 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer aus der Mühle3 Prisen
-
Sahne80 g
-
Ei1
-
Gelatine weiß4 Blätter
-
Schwarzer Johannisbeersaft200 g
-
Pfefferkörner, schwarz10
-
Lorbeerblätter3 - 5
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
9 g
Θερμίδες
1697 kJ /
406 kcal
Λιπαρά
35 g
Φυτικές ίνες
0.3 g
Υδατάνθρακες
12 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Pirates Cooking
63 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVitello Tonnato
24ωρ.
Coleslaw
10 λεπτ.
Auberginenpüree
30 λεπτ.
Bulgursalat mit Roter Bete und Kichererbsen
1ωρ.
Coleslaw - Amerikanischer Krautsalat
4ωρ. 20 λεπτ.
Würziger Dinkelnudelsalat
40 λεπτ.
Knusprige Spinattaschen mit Roquefort
25 λεπτ.
Coleslaw
40 λεπτ.
Orientalischer Kartoffelsalat
2ωρ.
Tomatensalat mit Aprikosen und Serrano
25 λεπτ.
Fenchelsalat mit bunten Tomaten
10 λεπτ.
Erbsen-Nudel-Salat
2ωρ. 15 λεπτ.