Geflügelleber-Mousse zu Brioche

Geflügelleber-Mousse zu Brioche

2.3 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
6 Portionen

Υλικά

  • Butter weich, in Stücken
    200 g
  • Thymian ohne Stiele
    ½ Bund
  • Zwiebel halbiert
    1
  • Geflügelleber ohne Sehnen, in Stücken
    200 g
  • roter Portwein
    40 g
  • Orangensaft
    40 g
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer aus der Mühle
    3 Prisen
  • Sahne
    80 g
  • Ei
    1
  • Gelatine weiß
    4 Blätter
  • Schwarzer Johannisbeersaft
    200 g
  • Pfefferkörner, schwarz
    10
  • Lorbeerblätter
    3 - 5

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 406 kcal / 1697 kJ
Πρωτεΐνη 9 g
Λιπαρά 35 g
Υδατάνθρακες 12 g
Φυτικές ίνες 0.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων