Rindergulasch mit Brezenknödel

Rindergulasch mit Brezenknödel

4.7 871 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
4 Portionen

Υλικά

Brezenknödel
  • Laugenbrezeln (300 g), vom Vortag, in Stücken
    4
  • rote Zwiebel halbiert
    1
  • Öl
    10 g
  • Milch
    300 g
  • Eier
    2
  • Petersilie gehackt
    2 EL
Rindergulasch
  • Rindergulasch
    800 g
  • Öl
    100 g
  • Salz und etwas mehr zum Würzen
    1 ½ TL
  • Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
    ¼ TL
  • Zitrone unbehandelt, Schale dünn abgeschält
    ½
  • Knoblauchzehen
    2
  • Zwiebeln halbiert
    500 g
  • Tomatenmark
    20 g
  • Paprika edelsüß
    1 TL
  • Fleischbrühe, flüssig
    300 g
  • Rotwein
    250 g
  • Crema di Balsamico
    1 EL

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 947 kcal / 3963 kJ
Πρωτεΐνη 56 g
Λιπαρά 46 g
Υδατάνθρακες 67 g
Φυτικές ίνες 6.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων