
Συσκευές & Αξεσουάρ
Red mullet couscous with peppers
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
red peppers cut into large pieces450 g
-
yellow peppers cut into large pieces280 g
-
green peppers cut into large pieces220 g
-
liquid fish stock250 g
-
lemon juice, freshly squeezed (1 lemon)30 g
-
couscous300 g
-
olive oil2 tbsp
-
salt adjust to taste1 pinch
-
freshly ground black pepper adjust to taste1 pinch
-
water350 g
-
red mullet fillets (approx. 18-20 fillets) (see tip)600 g
-
fresh coriander finely chopped15 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
583 kcal /
2439 kJ
Πρωτεΐνη
35 g
Λιπαρά
16 g
Υδατάνθρακες
75 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Explore Morocco
10 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία

Taste of Arabia
92 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνIndian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
1h
IDB2024
2h
Baked masala fish
1h 15min
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1h
Pike perch fillets with fresh corn polenta
1h 5min
Sardines in parcels with green bean salad
Pas d’évaluation
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Gochujang seafood risotto
1h
Miso fish with green beans and chickpea puree
3h
Sesame salmon and pea soup
1h
Tuna stew with potatoes
40min
Squid in squid ink sauce (calamares en su tinta)
1h 5min