Miso fish with green beans and chickpea puree

Miso fish with green beans and chickpea puree

3.5 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
4 portions

Υλικά

  • miso paste
    50 g
  • sugar
    30 g
  • honey
    1 tbsp
    1 tbsp mirin
  • white wine
    2 tbsp
    2 tbsp sake
  • soy sauce
    1 tbsp
  • sesame oil
    4 tbsp
  • white fish fillets, skinless, boneless (approx. 200 g each)
    4
  • vegetable oil plus extra for greasing
    30 g
  • fresh shiitake mushrooms sliced (1 cm)
    200 g
    200 g fresh mushrooms, sliced (1 cm)
  • canned chickpeas drained (approx. 500 g after draining)
    800 g
  • water
    300 g
  • salt
    ½ tsp
  • fresh ginger root cut in slices (2 mm)
    10 g
  • green beans, fresh or frozen
    300 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 636.5 kcal / 2663 kJ
Πρωτεΐνη 46.3 g
Λιπαρά 29 g
Υδατάνθρακες 51.6 g
Φυτικές ίνες 12.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 4 g
Νάτριο 1628.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων