Panzanella con mandorle e acciughe

Panzanella con mandorle e acciughe

4.8 101 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di pane toscano a pezzi 2-3 cm (vedere varianti)
    200 g
  • foglie di basilico fresche lavate
    5
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate
    5 rametti
  • di origano fresco le foglioline lavate
    1 rametto
  • spicchio di aglio (προαιρετικό πεδίο)
    ½
  • filetto di acciuga sott'olio
    1
  • di mandorle pelate
    25 g
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • di acqua
    130 g
  • di aceto bianco
    20 g
  • di pomodoro cuore di bue
    300 g
  • di cipolla rossa di Tropea a fette (5 mm circa)
    50 g
  • sale (προαιρετικό πεδίο)

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 338 kcal / 1414 kJ
Πρωτεΐνη 7 g
Λιπαρά 19 g
Υδατάνθρακες 37 g
Φυτικές ίνες 4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων