Focaccia ripiena alla mozzarella

Focaccia ripiena alla mozzarella

4.2 59 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
12 fette

Υλικά

Per guarnire
  • di Parmigiano Reggiano
    15 g
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
    4 - 5 rametti
Ripieno
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi
    40 g
  • spicchi di aglio
    2
  • di mozzarella a fette
    150 g
  • di panna acida
    40 g
  • uovo
    1
Impasto
  • di formaggio fresco tipo Quark o ricotta, magro
    130 g
  • di burro a pezzi
    80 g
  • di farina tipo 00
    270 g
  • uovo
    1
  • di zucchero
    1 pizzico
  • di sale
    1 cucchiaino
  • tuorlo d'uovo
    1
  • di acqua
    1 cucchiaio

Διατροφή ανά 1 fetta

Θερμίδες 229 kcal / 957 kJ
Πρωτεΐνη 9 g
Λιπαρά 13 g
Υδατάνθρακες 18 g
Φυτικές ίνες 0.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων