Terrine de légumes et mozzarella

Terrine de légumes et mozzarella

2.5 24 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
6 parts

Υλικά

  • de mozzarella coupée en morceaux
    250 g
  • d'eau
    300 g
  • de poivrons rouges coupés en quatre ou en huit
    600 g
  • de courgettes émincées en tranches fines dans la longueur
    300 g
  • de sel fin à ajuster en fonction des goûts
    1 ½ c. à café
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • de basilic frais ciselés
    5 brins
  • d'huile d'olive pour le moule
    5 g
  • de riz cuit
    80 g
  • de jambon cru coupées en lanières
    6 tranches

Διατροφή ανά 1 part

Θερμίδες 249.8 kcal / 1045.3 kJ
Πρωτεΐνη 16 g
Λιπαρά 12 g
Υδατάνθρακες 19.2 g
Φυτικές ίνες 2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.1 g
Νάτριο 1257.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων