
Συσκευές & Αξεσουάρ
Bärlauch-Frittata mit italienischem Aufschnitt
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
8 Portionen
Υλικά
-
Parmesan in Stücken150 g
-
Mozzarella (125 g), in Stücken1 Kugel
-
Mascarpone130 g
-
Eier8
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer3 Prisen
-
Bärlauchblätter, frisch 2-3 Mal durchgeschnitten10
-
Butter40 g
-
gemischter italienischer Aufschnitt250 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
21 g
Θερμίδες
1646 kJ /
393 kcal
Λιπαρά
34 g
Φυτικές ίνες
0.1 g
Υδατάνθρακες
2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Frühlingsküche
19 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAnanas-Lauch-Schichtsalat
8ωρ. 30 λεπτ.
Tomate-Mozzarella für Angeber (Fine Dining)
6ωρ. 40 λεπτ.
Pintxo Donosti
5 λεπτ.
Speck-Kartoffel-Salat
3ωρ.
Knusprige Spinattaschen mit Roquefort
25 λεπτ.
Lachsschnitte mit Avocadocreme
20 λεπτ.
Nudelsalat
50 λεπτ.
Coleslaw
40 λεπτ.
Bohnen-Tomaten-Salat
30 λεπτ.
Eier-Curry-Salat
1ωρ. 30 λεπτ.
Schwäbischer Kartoffelsalat
3ωρ.
Feldsalat mit gebratenen Kräuterseitlingen und Kürbiskerndressing
20 λεπτ.