Συσκευές & Αξεσουάρ
Vegetable filled pastries (Lukhmi)
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
14 portions
Υλικά
Pastry
-
plain flour plus extra for dusting250 g
-
ghee plus extra, melted, for brushing (see Tips)80 g
-
natural yoghurt2 tbsp
-
water50 g
-
salt1 tsp
Filling
-
fresh coriander leaves and stalks only8 sprigs
-
carrot cut into quarters100 g
-
potato cut into cubes (3 cm)100 g
-
fresh green chillies trimmed and cut into halves2
-
frozen green peas100 g
-
olive oil1 tbsp
-
ginger paste (see Tips)3 tsp
-
black mustard seeds1 tsp
-
fresh curry leaves10 - 20
-
cumin seeds1 ½ tsp
-
Kashmiri chilli powder¼ tsp
-
lemon juice1 ½ tbsp
-
salt¼ - ½ tsp
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
275.5 mg
Πρωτεΐνη
3.8 g
Θερμίδες
682.5 kJ /
162.5 kcal
Λιπαρά
8.6 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.2 g
Υδατάνθρακες
17.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Flavours of India
98 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSteamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 min
Parmesan gelato
4 godz. 30 min
Versatile smooth soup
45 min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 min
Aussie potato salad
1 godz. 30 min
Chicken Jalapeno party poppers
50 min
Shichimi togarashi seasoning
1 godz. 10 min
Chicken and avocado risoni salad
40 min
Lamb korma meatball lettuce cups with Varoma bundt tin
45 min
Yoghurt cheese
24 godz. 40 min
Wasabi devilled eggs
25 min
Thai noodle and seafood salad
50 min