
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sichuan pepper and chilli salt squid
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Pepper and chilli salt
-
Sichuan peppercorns4 tbsp
-
sea salt flakes1 tbsp
-
dried chilli flakes1 tbsp
Squid
-
potato starch100 g
-
whole medium squid (approx. 2), cleaned500 g
-
vegetable oil for deep frying
-
fresh chives cut into thin slices2 - 3 sprigs
-
lemons cut into wedges2
Διατροφή ανά 1 portions
Θερμίδες
172 kcal /
722.6 kJ
Πρωτεΐνη
11.5 g
Λιπαρά
8 g
Υδατάνθρακες
11.2 g
Φυτικές ίνες
3.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Νάτριο
1363.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Entertaining with Dani Valent
95 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVersatile smooth soup
45 λεπτ.
Sweet potato and wakame patties (TM6, Jude Blereau)
1ωρ.
Bengali fish cakes
1ωρ. 20 λεπτ.
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45 λεπτ.
Peanut soba noodle wonton cups
40 λεπτ.
Peanut and soba noodle slaw
20 λεπτ.
Oysters Kilpatrick
15 λεπτ.
Beetroot carpaccio with burrata
Καμία βαθμολογία
Sicilian prawn salad
Καμία βαθμολογία
Grain free wraps
15 λεπτ.
Aussie potato salad
1ωρ. 30 λεπτ.
Shichimi togarashi seasoning
1ωρ. 10 λεπτ.