
Συσκευές & Αξεσουάρ
Bengali fish cakes
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
12 portions
Υλικά
-
bread cut into pieces (see Tips)1 slice
-
water500 g
-
potatoes peeled and cut into pieces (2-3 cm)350 g
-
skinless salmon fillets (approx. 2 fillets)350 g
-
olive oil plus extra for frying1 tsp
-
fresh long green chillies trimmed, cut into halves and deseeded2 - 3
-
brown onion80 g
-
fresh coriander leaves and stalks, cut into thirds12 sprigs
-
garlic paste (see Tips)1 tsp
-
ginger paste (see Tips)1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
ground coriander1 tsp
-
garam masala (see Tips)2 tsp
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
lemons cut into wedges for serving
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
126.4 kcal /
531.1 kJ
Πρωτεΐνη
7.9 g
Λιπαρά
7.1 g
Υδατάνθρακες
6.6 g
Φυτικές ίνες
2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.3 g
Νάτριο
226.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Flavours of India
98 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPrawn spring rolls with sweet and sour sauce
1 godz. 20 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 min
Wonton soup
1 godz.
Sweet potato and wakame patties (TM6, Jude Blereau)
1 godz.
Little sausages with tomato sauce and rice (9 months+)
1 godz.
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45 min
Oysters Kilpatrick
15 min
Versatile smooth soup
45 min
Beetroot carpaccio with burrata
Brak ocen
Sicilian prawn salad
Brak ocen
Grain free wraps
15 min