Συσκευές & Αξεσουάρ
Bengali fish cakes
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
12 portions
Υλικά
-
bread cut into pieces (see Tips)1 slice
-
water500 g
-
potatoes peeled and cut into pieces (2-3 cm)350 g
-
skinless salmon fillets (approx. 2 fillets)350 g
-
olive oil plus extra for frying1 tsp
-
fresh long green chillies trimmed, cut into halves and deseeded2 - 3
-
brown onion80 g
-
fresh coriander leaves and stalks, cut into thirds12 sprigs
-
garlic paste (see Tips)1 tsp
-
ginger paste (see Tips)1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
ground coriander1 tsp
-
garam masala (see Tips)2 tsp
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
lemons cut into wedges for serving
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
226.9 mg
Πρωτεΐνη
7.9 g
Θερμίδες
531.1 kJ /
126.4 kcal
Λιπαρά
7.1 g
Φυτικές ίνες
2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.3 g
Υδατάνθρακες
6.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Flavours of India
98 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSteamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 min
Parmesan gelato
4 godz. 30 min
Versatile smooth soup
45 min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 min
Aussie potato salad
1 godz. 30 min
Chicken Jalapeno party poppers
50 min
Shichimi togarashi seasoning
1 godz. 10 min
Chicken and avocado risoni salad
40 min
Lamb korma meatball lettuce cups with Varoma bundt tin
45 min
Yoghurt cheese
24 godz. 40 min
Wasabi devilled eggs
25 min
Thai noodle and seafood salad
50 min