Rogani kumbh

Rogani kumbh

4.1 21 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions

Υλικά

Everyday curry paste
  • cumin seeds
    30 g
  • dried bay leaves
    2 - 3
  • coriander seeds
    30 g
  • whole cloves
    1 tsp
  • black cardamom pods
    12
  • cinnamon quill
    ½
  • black peppercorns
    ¼ tsp
  • Kashmiri chilli powder
    2 tsp
  • ground ginger
    1 tbsp
  • ground turmeric
    2 tsp
  • brown onions (700 g), cut into quarters
    5
  • fresh long green chillies trimmed and cut in halves (optional)
    2
  • garlic paste (see Tips)
    1 tbsp
  • ginger paste (see Tips)
    1 tbsp
  • ghee (see Tips)
    40 g
  • canola oil
    40 g
  • fresh curry leaves
    30
  • canned whole tomatoes
    800 g
  • brown sugar
    1 tbsp
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 tbsp
  • salt
    1 tsp
Rogani kumbh
  • fresh coriander roots, stalks and leaves, plus extra leaves for garnishing (see Tips)
    15 sprigs
  • vine-ripened tomatoes cut into quarters
    250 g
  • vegetable oil
    30 g
  • fresh long green chillies trimmed and cut into halves
    1 - 2
  • button mushrooms cut into halves (or quarters, if mushrooms are large)
    550 g
  • garam masala (see Tips)
    1 ½ tsp
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    ½ tsp
  • salt
    ½ tsp
  • natural yoghurt
    2 tbsp

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 490.3 kcal / 2059.8 kJ
Πρωτεΐνη 13.4 g
Λιπαρά 33.6 g
Υδατάνθρακες 25.9 g
Φυτικές ίνες 20.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.2 g
Νάτριο 1954.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων