
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chhole (chickpea curry)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
chickpea (besan) flour20 g
-
ghee (see Tips)40 g
-
cumin seeds1 tsp
-
fennel seeds½ tsp
-
asafoetida (see Tips)1 pinch
-
red onion cut into quarters300 g
-
ginger paste (see Tips)1 tbsp
-
garlic paste (see Tips)2 tsp
-
canned chopped tomatoes400 g
-
salt1 ½ tsp
-
Kashmiri chilli powder½ tsp
-
ground turmeric10 g
-
ground coriander1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
green mango powder (see Tips)1 tbsp
-
garam masala (see Tips)1 ½ tsp
-
lemon juice20 g
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 500 g after draining)800 g
-
raisins to serve (optional)50 g
-
natural yoghurt to serve100 g
-
fresh long green chilli trimmed and cut into thin slices, to serve1
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
392.5 kcal /
1648.8 kJ
Πρωτεΐνη
14.7 g
Λιπαρά
16 g
Υδατάνθρακες
40.8 g
Φυτικές ίνες
14.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.8 g
Νάτριο
1324.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Flavours of India
98 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMushroom risotto (TM6)
30 λεπτ.
Lentil bolognese
30 λεπτ.
Broccoli and three cheese pasta bake
40 λεπτ.
Lentil curry (dahl)
30 λεπτ.
Feta, spinach and potato frittata
1ωρ.
Red lentil cauliflower dahl
35 λεπτ.
Crispy Korean tofu
1ωρ. 20 λεπτ.
Palak paneer
45 λεπτ.
Vegetarian chilli
35 λεπτ.
Mexican stack
45 λεπτ.
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 λεπτ.
Potato and green pea curry
50 λεπτ.