Girelline alla crema e cioccolato (di Luca Montersino)

Girelline alla crema e cioccolato (di Luca Montersino)

4.0 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 6ωρ.
8 pezzi

Υλικά

Crema pasticcera
  • di latte
    170 g
  • tuorli d'uovo
    2
  • di zucchero vanigliato
    35 g
  • di farina
    20 g
Pasta sfoglia
  • di farina 380 w + q.b. per infarinare (vedere varianti)
    200 g
  • di latte in polvere
    5 g
  • di cubetti di ghiaccio
    50 g
  • di latte intero
    35 g
  • di panna fresca liquida
    20 g
  • di malto in polvere d'orzo o liquido
    2 g
  • di zucchero semolato
    25 g
  • di lievito di birra fresco
    7 g
  • di sale
    3 g
  • di burro freddo
    125 g
Finitura
  • di gocce di cioccolato fondente
    100 g
  • di gelatina neutra
    50 g
  • di granella di zucchero
    50 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 2291 kcal / 9585 kJ
Πρωτεΐνη 41 g
Λιπαρά 133 g
Υδατάνθρακες 248 g
Φυτικές ίνες 6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων