
Συσκευές & Αξεσουάρ
Oat and Cashew Pasties
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
80 pieces
Υλικά
Filling
-
rolled oats150 g
-
water for soaking
-
cashew nuts100 g
-
fresh parsley15 g
-
onions quartered150 g
-
tinned chopped tomatoes250 g
-
red peppers cut in pieces50 g
-
olive oil50 g
-
garlic cloves4
-
fine sea salt2 tsp
-
large eggs3
-
dried oregano1 tsp
Dough
-
water800 g
-
fine sea salt1 tsp
-
potatoes red skin, peeled, cut in pieces (2 cm)600 g
-
unsalted butter soft240 g
-
strong white bread flour plus extra for dusting600 g
-
egg yolks beaten, for brushing3
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
82 kcal /
343 kJ
Πρωτεΐνη
2 g
Λιπαρά
4 g
Υδατάνθρακες
9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

The Modern Vegetarian
60 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPizza Margherita
2ωρ. 10 λεπτ.
Hidden Veg Sausage Rolls
3ωρ. 45 λεπτ.
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1ωρ. 5 λεπτ.
Leek Quiche
1ωρ. 20 λεπτ.
Cornish Pasty
1ωρ. 30 λεπτ.
Tomato and Cream Cheese Tartlets
1ωρ. 55 λεπτ.
Vegetable Tartlets with Chickpea Flour Crust
1ωρ. 5 λεπτ.
Sun-dried Tomato Tear and Share Bread
1ωρ.
Salt Cod Fritters
45 λεπτ.
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50 λεπτ.
Pizza Capricciosa
1ωρ. 35 λεπτ.
Crab Tart
2ωρ. 30 λεπτ.